Μύκονος

Η Μύκονος είναι το πιο γνωστό και κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας, διατηρεί την ομορφιά της στο πέρασμα του χρόνου και σας περιμένει να σας προσφέρει διακοπές πέρα από τις προσδοκίες σας και τη φαντασία σας.

Το νησί της Μυκόνου είναι παγκοσμίως γνωστό σαν ένας εξέχων προορισμός διακοπών.

Έγινε γνωστή για την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή και ατέλειωτη διασκέδαση, καθώς και από τους παραδοσιακούς της ανεμόμυλους, τις υπέροχες παραλίες, την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τους εξαιρετικά ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους. Με άλλα λόγια η Μύκονος προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές και αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για διάφορους τύπους επισκεπτών. Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα χάρτη της Μυκόνου, ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους οικισμούς του Πλατύ Γιαλού, ενημέρωση για τις παραλίες της Μυκόνου και τα αξιοθέατα. Τέλος υπάρχουν οι αποστάσεις του ξενοδοχείου Καμάρι από τα σημεία ενδιαφέροντος, συγκοινωνία και άλλα.

Mykonos Beaches

ΜΥΚΟΝΟΣ

Η Μύκονος είναι από τα γνωστότερα νησιά του κόσμου, διατηρεί αναλείωτη την ομορφιά της στο πέρασμα του χρόνου και σας περιμένει για αξέχαστες διακοπές πέρα από τις προσδοκίες σας.

ΜΥΚΟΝΟΣ

Το ξενοδοχείο Καμάρι βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία ανάμεσα στις δύο πιο γνωστές παραλίες της Μυκόνου, τον Πλατύ Γιαλό και την Ψαρού. Μεταφορές κατά την άφικη και την αναχώρηση των επισκεπτών μας μπορούν να οργανωθούν.

Αποστάσεις Ξενοδοχείο Καμάρι

Αποστάσεις από ξενοδοχείο Καμάρι:

  • Αεροδρόμιο Μυκόνου: 3.5 χλμ
  • Λιμάνι Μυκόνου: 4 χλμ
  • Πόλη Μυκόνου (Χώρα): 4 χλμ
  • Παραλία Πλατύς Γιαλός: 200 μ
  • Παραλία Ψαρού: 200 μ
  • Μίνι Μάρκετ: 100 μ
  • Στάση λεωφορείου: 20 μ

Παραλία Πλατύς Γιαλός

Ο Πλατύς Γιαλός είναι το δεύτερο τοπονύμιο της Μυκόνου. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τη Χώρα. Ο Πλατύς Γιαλός είναι γνωστός για την υπέροχη παραλία του, τα πεντακάθαρα νερά του και τη σπουδαία τοποθεσία του που τον προστατεύει από τους βόρειους ανέμους. ‘Εχει αναπτυγμένες υποδομές που τον καθιστούν ιδανικό προορισμό διακοπών. Προσφέρει αθλητικές θαλάσσιες δραστηριότητες, εστιατόρια και από εδώ ξεκινούν και τα σκάφη που κάνουν το γύρο με άλλες δημοφιλείς παραλίες του νησιού.

Ψαρού

Η Ψαρού είναι μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Μυκόνου. Κάθε χρόνο πλήθος τουριστών και διασημοτήτων επισκέπτονται την υπέροχη αμουδερή παραλία, που προσφέρει ξαπλώστρες σε πολυτελή εστιατόρια. Είναι το σημείο που πρέπει να επισκεφθείτε αν θέλετε να σας δουν και να δείτε διάσημους επισκέπτες της Μυκόνου. Βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τη Χώρα της Μυκόνου δίπλα στον Πλατύ Γιαλό. Προσφέρει επίσης ένα κέντρο καταδύσεων.

Η Μύκονος είναι ένας παγκοσμίου φήμης τουριστικός προορισμός.

Είναι αναγνωρισμένη για την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση, για τους μύλους, τις όμορφες παραλίες, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τους ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους. Με άλλα λόγια η Μύκονος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα και προσελκύει μια μεγάλη γκάμα ταξιδιωτών.

Το ξενοδοχείο Καμάρι βρίσκεται στον οικισμό του Πλατύ Γιαλού στη Μύκονο.

Στη Χώρα της Μυκόνου σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τους Μύλους, την Αλευκάντρα και τη Μικρή Βενετία, την Παναγία την Παραπορτιανή καθώς και τα αρχαιολογικό, Ναυτικό και Παραδοσιακό μουσεία. Άλλα αξιοθέατα είναι η Παναγία Τουρλιανή στην Άνω Μερά και προϊστορικός οικισμός στον Πάνορμο. Επίσης προτείνουμε να πάρετε ένα χάρτη και να αφιερώσετε χρόνο σε μια βόλτα μέσα στα στενά σοκάκια της Χώρας με τα γραφικά κυκλαδίτικα σπιτάκια και τα λουλουδιασμένα μπαλκόνια.

Τοπική Κουζίνα

Μετά από κολύμπι, ηλιοθεραπεία και βόλτες σε αξιοθέατα σας προτείνουμε να γευματίσετε σε ένα από τα εξαιρετικά εστιατόρια του νησιού μας.

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε κοπανιστή, μαυρομάτικα φασόλια, φρέσκα θαλασσινά, λουκάνικα, καπνιστό χοιρινό, σουμάδα και Μυκονιάτικα αμυγδαλωτά.

Πλατύς Γιαλός

Μύκονος Παραλίες